Winkelwagen 0

Hydrofiele doeken…..organic & hip! 8 maart 2016   Brands, Trend rapport

swaddles

Hydrofiele doeken onmisbaar in baby uitzet!

Wie denkt dat hydrofiele doeken suf en stoffig zijn heeft het mis! Swaddles, muslin, inbakerdoek hoe je het ook noemt…ze zijn hip! En de meeste organic, wat ook weer een trend is. Want een beetje hydrofiele doek is tegenwoordig fair trade, organic, eco-friendly, en van 100% biologisch katoen. Oh ja! En…….GOTS en Oeko-tex certified, wat weer betekend dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen, gemaakt van veilige materialen en geprint met gifvrije inkt. Dat is ook weer fijn voor je baby of kind!swaddlesOrganic swaddles van Modern burlap en Fine Little Day.

Modern Burlap is opgericht door Samantha en haar man in een kleine schuur in Texas, US.
In november 2014 is de lijn met geweldige grote swaddles gelanceerd. Prachtige doeken in hippe zwart/wit ontwerpen. Onmisbaar in je babyuitzet!
De afmetingen van de swaddles van Modern burlap en Fine Little Day zijn groot, 120×120 cm. Hierdoor zijn het echte multidoeken! Ideaal te gebruiken als wikkeldoek, handdoek, inbakerdoek, speelkleed, zonbeschermer voor kinderwagen, borstvoedingscover of als lakentje/dekentje!

De doeken passen perfect in de huidige monochrome zwart/wit trend. Maar de hydrofiele doeken van Modern Burlap zijn niet alleen hip. Het hoge contrast van zwart/wit stimuleert de hersenontwikkeling en het zicht van baby’s jonger dan 4 maanden.
modern burlap swaddle
De swaddles zijn zeer goed ademend, helpen baby’s lichaamstemperatuur te reguleren, zijn luchtig & lichtgewicht, superzacht op huid van de baby, absorberend, sterk katoen, machinewasbaar….hoe vaker, hoe zachter!

De hydrofiele doeken zijn ook een prachtig kraamcadeau!

De praktische doeken van Fine Little day hebben zachte kwaliteit en geweldige prints. Ze zijn niet alleen ontzettend handig als multidoek. Het kan ook een mooie blikvanger zijn aan de muur in de baby-of kinderkamer!
modern burlap swaddle
Het zweedse Fine Little Day werd in 2007 gestart als een blog door designer fotograaf Elisabeth Dunker. Inmiddels is het uitgegroeid tot een uniek home & lifestyle merk. Natuur is een belangrijke inspiratie bron en alle producten worden op een eco-vriendelijke manier vervaardigd van biologisch katoen. Fine Little Day muslin swaddle zijn verkrijgbaar in 4 dessins. De fine little day dekens, fine little day dekbed en swaddles zijn ook prachtig als kraamcadeau!3 muslin

 So get yourself some swaddles! Ook te gebruiken als dekentje op de bank!

 

Share your thoughtsPlease do not use offensive vocabulary.

Translate »